Entusiastgate på Automessen

Nyhet! Vi etablerer en «entusiastgate» med bilmerkeklubber hvor vi setter motorinteressen i sentrum.

Kos deg med å se på historiske kjøretøy, kjøretøy som er utrolig godt tatt vare på og sjeldne eksemplarer. Representanter fra bilklubbene forteller gladelig om de ulike kjøretøyene og kanskje dere kan lære noe av hverandre?!

God erfaring fra Oslo Motor Show
«Vi har hatt stor suksess med å involvere bilklubber i showet. Ingen er bedre til å representere dette segmentet enn entusiastene selv. Vi har klokkertro på at et innslag som dette på Automessen vil være en berikelse for de besøkende»  sier Tommy Larssen, prosjektleder  for Oslo Motor Show.

Unike kjøretøy
Arrangøren har i år lagt seg i selene for å tilby publikum en helt spesiell messeopplevelse.
Vi har i løpet av året funnet frem en rekke unike kjøretøy, som vil bli presentert i en separat utstilling under messen.
Her er det bare å glede seg, flere av byggene er i mesterklassen.

Share this: