Søk
Close this search box.
Åpningstider  |  Ons 10-18  |  Tor 10-20  |  Fre 10-18  |  Lør 09-16

Den ultimate strategi for å nå nye kunder i bilbransjen

Med tusenvis av besøkende fra hele landet, er Automessen den perfekte arenaen for å vise frem produkter og tjenester. Nå kommer eCar Expo også og vi åpner en hall til! Her kan ditt firma knytte verdifulle forretningsforbindelser og øke synligheten i markedet. Enten du er en etablert aktør eller en nystartet bedrift, er det å bli utstiller på Automessen en mulighet for å få nye kunder i bilbransjen.

Les videre og vi skal fortelle deg hvorfor:

1. Møt en bred og relevant målgruppe

På Automessen finner du et bredt spekter av besøkende, inkludert bilforhandlere, verksteder, bilentusiaster og potensielle kunder. Dette gir deg som utstiller en unik mulighet til å nå ut til en bred og relevant målgruppe, som er interessert i bilbransjen.

Ønsker du å øke salget, bygge merkevarebevissthet eller generere leads, vil Automessen gi deg den møteplassen ditt firma trenger for å nå ut til de rette menneskene.

2. Bygg verdifulle forretningsforbindelser

Automessen er ikke bare et sted for å vise frem produkter og tjenester, det er også en arena for å bygge verdifulle forretningsforbindelser. Her kan du møte andre aktører i bransjen, knytte kontakter og potensielt inngå samarbeid som kan bidra til å styrke din bedrift.

Nye leverandører, distributører eller samarbeidspartnere, er på Automessen og her får du muligheten til å utvide ditt nettverk og skape nye forretningsmuligheter.

Nylansering av biler på messen
Utvid nettverket med å stille ut på Automessen og eCar Expo.

3. Øk synligheten i markedet

Som utstiller på Automessen vil din bedrift få en unik mulighet til å øke sin synlighet i markedet. Med et bredt spekter av markedsføringsmuligheter, inkludert annonsering, sosiale medier og presseomtale, vil Automessen bidra til å øke bevisstheten rundt din bedrift og dine produkter.

Automessen kan gi deg mulighet til medieomtale som skaper økt interesse, flere salg og en sterkere posisjon i markedet.

Stort publikum på eCarExpo og Automessen
Det forventes opp til 20 000 besøkende til Automessen og eCar Expo 5. – 9. februar 2025.

4. Hold deg oppdatert på bransjetrender

Automessen er ikke bare en arena for å vise frem produkter og tjenester, det er også et sted for å holde seg oppdatert på de nyeste bransjetrendene. Her kan du få innsikt i de siste innovasjonene, teknologiene og løsningene som påvirker bilbransjen. Dette kan hjelpe deg med å tilpasse din bedrift og dine produkter til de stadig skiftende behovene i markedet.

Nyheter og trender vil bli presentert på Automessen, gå ikke glipp av mulighetsrommet for å bli med på utviklingen.

Les også: Velkommen til Norges største bilbransjeutstilling

5. Skap en minneverdig opplevelse

Automessen er ikke bare en messe, det er en opplevelse. Som utstiller har du muligheten til å skape en minneverdig opplevelse for besøkende ved å tilby interaktive stander, demonstrasjoner og konkurranser.

Dette vil ikke bare tiltrekke seg oppmerksomhet, men også bidra til å skape et positivt inntrykk av din bedrift og dine produkter.

Les også: hvorfor du bør vurdere å stille ut på Automessen

Konklusjon

Som utstiller på Automessen får din bedrift tilgang verdifulle forretningsforbindelser, samt en bred og relevant målgruppe. Noe som igjen vil økt synlighet og ikke minst innsikt i utviklingen og bransjetrender. Bli med på denne unike muligheten til å skape nye muligheter og kunder. Ta din bedrift til nye høyder i bilbransjen. Automessen er den ultimate møteplassen for å skape suksess i bilbransjen.

Automessen er Norges største bilbransjemesse og holder til på NOVA Spektrum i Lillestrøm. Forrige messe hadde over 12 000 besøkende og neste fagmesse blir  5. – 8. februar 2025.

ECar Expo hadde nærmere 8000 besøkende. Her får du de alt det siste og det beste fra bilmerker i toppklasse, ladeoperatører og energiselskaper.

Besøksadresse:

Automessen
Messeveien 8
2004 Lillestrøm
Se kart

Ståle-Roestad salgssjef NOVA Spektrum

Ståle Roestad

Ståle er vår salgssjef og hjelper deg gjerne med å finne gode og smarte løsninger som utstiller på Automessen.

Han har jobbet hos NOVA Spektrum siden 2014 og har lang erfaring fra båt og motor relaterte messer.

Fyll ut skjema, så tar han kontakt.

 

Ønsker du å bli utstiller
på Automessen?

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.

Abonner på nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om Automessen