Søk
Close this search box.
Åpningstider  |  Ons 10-18  |  Tor 10-20  |  Fre 10-18  |  Lør 09-16

– Den største og beste faglige bransjeutstillingen i Norge

Hvorfor kommer dere til Automessen?

Grunnen til at vi kommer tilbake på Automessen er fordi dette for oss er den største, beste og faktisk den eneneste faglige bransjeutstillingen i Norge. Det er viktig for oss å være med på Automessen. Vi driver med business to business hvor vi jobber direkte mot bilbransjen, og derfor passer denne messen oss godt.  

Hva er viktig for dere når dere er til stede på en messe generelt, og Automessen spesielt?

For oss som utstiller er det viktig at messen er interessant for bransjen. Det er viktig at den viser et mangfold og bredde med de utstillerne og kategoriene som er til stede.  Jo flere aktører, jo mer aktuell blir messen for alle. Det opplever jeg i stor grad at Automessen har vært i alle disse årene, og jeg synes det har blitt bedre og bedre. Jeg savner et par produktkategorier, blant annet innen dekk og lakk. De håper jeg blir med flere av i år.

Hvor viktig er messen som møteplass for dere?

Automessen er en viktig møteplass. Det er faktisk den eneste felles møteplassen bransjen har. Her får man en fin anledning til å knytte nye kontakter, profilere seg i markedet og vise fram hva en står for og hvordan en tenker.

Det fysiske møtet føler vi er veldig, veldig viktig. Jeg tror også at folk i bransjen er sugne på å møtes fysisk. Vi har brukt noen uker i løpet av det siste året til digitale møter, og du får en helt annen og mindre personlig relasjon enn å møte folk i virkeligheten. Sånn sett er datoen for Automessen svært heldig, da det sannsynligvis blir en av de første messene i Nord-Europa, i det minste i Skandinavia, etter pandemien.

Hvem ser dere frem til å møte?

Vi ser frem til å møte bransjen som helhet. Det er veldig hyggelig å treffe gamle og nye kunder, og kollegaer. Det vi er mest interessert i er å få vist oss frem til bransjen. Det er jo blitt en gedigen møteplass med godt innslag av sosial hygge.

De siste gangene Automessen har blitt arrangert har det også vært en god møteplass for ungdom som skal velge utdannelse. Det er en viktig arena for å se hva bransjen har å tilby, før de velger utdannelse og retning.

Hva forventer dere å få ut av Automessen i år?

Målet for neste års messe er som det har vært på alle de andre messene; å vise oss frem og treffe bransjen. Vi har en forventning om at det vil være et interessant og riktig publikum for oss også i fremtiden.

Hvilke produkter eller tjenester skal dere profilere?

Vi ønsker å vise frem nye løsninger og hva som har skjedd hos Romnes siden sist messe. Vi har ikke tatt stilling til akkurat hvilke produkter eller tjenester vi skal profilere enda, det er jo fremdeles lenge til messen. Men hos Romnes har vi beveget oss litt vekk fra selve delene og mer over til systemløsninger. Så det vil nok bli viktig for oss å vise frem det, og kanskje legge vekt på produkter og løsninger rundt elektrifisering av bilparken.

Jeg håper virkelig at bransjen støtter opp om Automessen. Det er en viktig begivenhet for hele bransjen.

Bli med som utstiller på Automessen

Dette er Romnes

Romnes er en av de ledende leverandørene av bildeler og utstyr til grossister, bilverksteder og bilforhandlere i Norge. De representerer noen av verdens mest kjente merke- og kvalitetsleverandører, som også leverer originaldeler til bilindustrien.

Romnes er også en av initiativtakere bak SjekkPunkt – et kjedekonsept som bidrar til at frittstående verksteder i Norge har tilgang på tekniske og driftsmessige kurs, felles markedsføring, og andre stordriftsfordeler.

Sammen med deres partnere og avdelinger kan de tilby bilverksteder og bilforhandlere over hele Norge kjente kvalitetsdeler, rask levering, fagkunnskap og god service.

Ståle-Roestad salgssjef NOVA Spektrum

Ståle Roestad

Ståle er vår salgssjef og hjelper deg gjerne med å finne gode og smarte løsninger som utstiller på Automessen.

Han har jobbet hos NOVA Spektrum siden 2014 og har lang erfaring fra båt og motor relaterte messer.

Fyll ut skjema, så tar han kontakt.

 

Ønsker du å bli utstiller
på Automessen?

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.

Abonner på nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om Automessen