Åpningstider  |  Ons 10-18  |  Tor 10-20  |  Fre 10-18  |  Lør 09-16

Velkommen til Norges største bilbransjeutstilling!

Dette er arenaen som samler hele bilbransjen. Her treffer du utstillere og foredragsholdere, det blir konkurranser med flotte premier og spennende nyheter. Alt samlet på en plass. Velkommen til Norges største bilbransjeutstilling.

Er du genuint interessert i bil eller tungbil? Da bør du holde av datoen 5. – 8. februar 2025. Her blir det masse aktiviteter og selve begivenheten finner sted på NOVA Spektrum i Lillestrøm.

Bilbransjeutstillingen gjennomføres hvert tredje år. Sist messe var i 2022 og besøkstallet ble over 12 000. Med denne suksessen satser vi på enda større vekst i 2025. Selv om det er tøffe tider i bilbransjen, som i resten av næringslivet, så er det viktig at hele bransjen har mulighet til å treffes og har en felles arena.

Kvinne holder mobil med Automessens nettside
Automessen legger ut et spennende seminar når messedagene nærmer seg. Følg med på nett og bli med på spennende fagdager 5. – 8. februar 2025.

Spennende foredragsholdere og timesseminarer

På timesseminarene har du mulighet til å treffer bransjeprofiler og anerkjente eksperter. Det blir fagdager og seminarer rettet mot bilbedrifter og verksteder, utdyping av regelverk og forskrifter, samt funksjoner av systemer i kjøretøy, samt mye mer. Det blir faglige oppdateringer hvor høyaktuelle problemstillinger vil bli løftet. Programmet vil bli lasert nærmere fagdagene.

Bilde fra Automessen i 2022.

Bilbransjeutstilling for fagfolk

På Automessen kommer det utstillere fra hele bilbransjen. Dette er møteplassen som samler hele bilbrasjen og du får treffe kunder og kanskje dine fremtidige samarbeidspartnere? Nettverksbygging er i alle fall en viktig del av messen, når hele bilbransjen samles.

Du treffer alt fra bilombyggere for lette kjøretøy til nye utstillere som er spisset mot tyngre kjøretøyer. Glass, dekkspesialister og lakkeringseksperter er på plass for å veilede og demonstrere. Det vil også være en rekke leverandører fra bobil-/Caravan med deler og tilbehør. I tillegg vil bilverksteder og mange flere komme. 

Har du interesse for elbiler, lade- og tilbehør så er dette også representert sammen med forskning og utvikling. 

Utstilling på stand Automessen
Bilde fra bilbransjeutstillingen på messedagene i 2022. Automessen arrangjeres hvert tredje år, så vi jobber nå mot nye messedager i 2025.

Automessen representerer:

• bilverkstedsutstyr – innredning

• diagnose/software 

• tungbil – tilbehør last og buss

• verktøy

• service og reservedeler

• bilrekvisita og tilbehør

• bilvask

• elbil og lade (+ tilbehør)

• skade – lakk

• bilglass 

• dekk/felg/dekktilbehør

• påbyggere av lette kjøretøyer

• drift og profilering av bilbransjen

• bilbransjens miljøengasjement

• forskning & utvikling

• rekruttering og opplæring

Dette skjedde på Automessen 2023

Autobransjens Leverandørforening (ABL) arrangørene bak messen, levde opp til sitt løfte om en dynamisk bilbransjeutstilling med et imponerende mangfold av utstillere. I tillegg til å vise frem det siste innen bilteknologi, la ABL vekt på kunnskapsdeling gjennom et omfattende timesseminar og en rekke inspirerende foredrag.

Nyteknologi er på full vei inn i transportbransjen og i denne forbindelse fikk tungbil ekstra oppmerksomhet, da tungbilmarkedet var preget av denne nye utviklingen og skjerpede forskrifter. 

Les også: bilbransjeutstilling med fokus på tungbil

Fremtidens bilbransjearbeidere var invitert via alle skoler til studentenes dag på Automessen. Det ble stor oppslutning og Bilfag som stilte med en spesialbygd lastebil full av utstyr og avansert opplæringsverktøy, ble en suksess. Elevene fikk testet ut diverse opplæringsverktøy under messen.

Her kunne de ta på seg VR briller og prøve hvordan det er å lakkere en bil med simulering, eller test ut bilmekanikersimulatoren som er et spill hvor de forbereder og vedlikeholder racerbiler. De fikk også teste ut en Chevrolet V8 med 500 hestekrefter. Vi i Automessen takker Bilfag for å inspirere kommende generasjoner av bilspesialister.

Dennis-Hauger-Formel-3-racingbil
Velkommen til Norges største bilbransjeutstilling på Automessen i Lillestrøm 5. – 8. februar 2025.

Vi viste også frem, for første gang racebilen til Dennis Hauger. Han konkurrerte og ble verdensmester i Formel 3-sesongen i 2021. På Automessen kunne du ta en nærmere titt på racerbilen i tillegg til mange andre Formel 1 bilder.

Bransjeprofiler som Atle Gulbrandsen og Stein Pettersen var til stede og de holdt foredraget «Fra Formel 1 til hverdagsbilder». Dette var spennende og ikke minst lærerikt for publikum.

Hva som skjer på messen i 2025, er ikke spikret ennå, men vi kan love deg en spennende bilbransjeutstilling med foredrag og seminarer.

Formel1-med-Atle-Guldbrandsen-og-Stian-Pettersen
På Automessen 2022 kunne du møte Atle Gulbrandsen og Stein Pettersen og høre om Formel 1 på foredrags-scenen.

Billett og praktisk informasjon  

Dette er en fagmesse som er Norges største bilbransjeutstilling og som er gratis inngang til. Vi legger ut tilgang til å hente billetter når messen nærmer seg.

Besøksadresse:

NOVA Spektrum
Messeveien 8
2004 Lillestrøm
Se kart

NOVA Spektrum ligger sentralt i Lillestrøm. Det er gangavstand fra Lillestrøm togstasjon og du kan beregne ca. 10 minutter med gange.

Parkering: 

Vi har 2 200 parkeringsplasser og det er mange muligheter for å parkere i Lillestrøm sentrum. Alle p-plassene hos NOVA Spektrum er avgiftsbelagt, men med automatisk skiltgjenkjenning slipper du å betale for mer tid enn du bruker. Dersom du kommer med bobil eller henger, så blir du fakturert for to plasser.

Vi gleder oss til å se deg! Velkommen til en ny bilbransjeutstilling, 5. – 8. februar 2025.

Dag-Edvartsen

Dag Edvartsen

Dag er vår prosjektleder og tar gjerne en prat med deg, for å finne gode løsninger for din bedrift. Fyll ut skjema, så tar han kontakt.

 

Ønsker du å bli utstiller
på Automessen?

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.

Abonner på nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om Automessen