Søk
Close this search box.
Åpningstider  |  Ons 10-18  |  Tor 10-20  |  Fre 10-18  |  Lør 09-16

Velkommen til Norges største bilbransjeutstilling!

Det blir to paralellmesser, Automessen og eCarExpo som i samarbeid vil skape Norges største bilbransjeutstilling. Dette er arenaen som samler hele bilbransjen. Her treffer du utstillere og foredragsholdere, det blir nylanseringer og andre spennende nyheter.

Er du genuint interessert i bil? Da bør du holde av datoen 5. – 9. februar 2025. Her blir det masse aktiviteter og selve begivenheten finner sted på NOVA Spektrum i Lillestrøm.

Bilde er tatt fra Automessen i 2022 og var en del av bilbransjeutstillingen.

Selve begivenheten finner sted på NOVA Spektrum i Lillestrøm. Med tidligere suksess, satser vi på enda større vekst i 2025 og nå med eCar Expo på laget, blir det mye spennende som skjer. Begge messene vil dra nytte av kundegruppene som kommer, da det blir fagdag på eCar Expo.

Det er viktig at hele bransjen har mulighet til å treffes og har en felles arena – og nå vil vi kunne vise hele verdikjeden for bil og kjøretøy.

Spennende foredragsholdere og timesseminarer

Det blir faglige oppdateringer hvor høyaktuelle problemstillinger vil bli løftet. Programmet vil bli lasert nærmere fagdagene for både Automessen og eCar Expo.

Seminar på Norges største bilbransjeutstilling
Foredrag og fagseminarer vil bli lansert nærmere messedagene 5. – 9. februar 2025 (bilde Car Expo).

Bilbransjeutstilling for fagfolk og besøkende

Automessen er en fagmesse, hit kommer det utstillere fra hele bilbransjen. Dette er møteplassen som samler hele bilbrasjen og du får treffe kunder og kanskje dine fremtidige samarbeidspartnere? Nettverksbygging er i alle fall en viktig del av messen, når hele bilbransjen samles.

På Automessen treffer du utstillere fra alle kategorier. Disse tilbyr varer og tjenester og vi kan nevne noen av det som vil representert: bilverkstedutstyr og innredning, diganose og software, service og reservedeler, bilrekvisita og tilbehør, bilvask, elbil, lade – og tilbehør,skade og lakk, bilglass, dekk, felg og dekktilbehør, påbyggere av lette kjøretøyer, tungbil – tilbehør last og buss, drift og profilering av bilbransjen, bilbransjens miljøengasjement, forskning og utvikling, rekruttering og opplæring.

Les også: Den ultimate strategi for å nå nye kunder i bilbransjen

Utstilling på stand Automessen
Utstiller som er klar på standen, dette er fra Automessen i 2022.

Dette er Automessen

ABL – Autobransjens Leverandørforening er arrangørene bak Automessen og de levde opp til sitt løfte om en dynamisk bilbransjeutstilling, med et imponerende mangfold av utstillere i 2022. I tillegg til å vise frem det siste innen bilteknologi, la ABL vekt på kunnskapsdeling gjennom et omfattende timesseminar og en rekke inspirerende foredrag.

Nyteknologi er på full vei inn i transportbransjen og i denne forbindelse fikk tungbil ekstra oppmerksomhet, da tungbilmarkedet var preget av denne nye utviklingen og skjerpede forskrifter. 

Dette er ECar Expo

Arrangjør er eLife Nordic AB, og satser på det siste og beste fra bilmerker i toppklasse, ladeoperatører og energiselskaper. Ved forrige messe var det nærmer 8 000 besøkende i løpet av tre dager.

Med et innholdsrikt sceneprogram fra landets fremste eksperter, ble områder som “Framtidens raskt voksende marked”, “robottaxis” og “V2G” løftet frem ved forrige messe.

Hele 90% av bilmerkene deltok direkte gjennom importøren.

Stort publikum på eCarExpo og Automessen

Fremtidens bilbransjearbeidere vil bli invitert via alle skoler til studentenes dag. Det vil bli vist frem en spesialbygd lastebil full av utstyr og avansert opplæringsverktøy som elevene får teste – for å nevne noe.

Som tidligere år vil de også få teste en Chevrolet V8 med 500 hestekrefter. Vi på Automessen takker Bilfag for å inspirere kommende generasjoner av bilspesialister.

Besøksadresse:

NOVA Spektrum
Messeveien 8
2004 Lillestrøm
Se kart

NOVA Spektrum ligger sentralt i Lillestrøm. Det er gangavstand fra Lillestrøm togstasjon og du kan beregne ca. 10 minutter med gange.

Parkering: 

Vi har 2 200 parkeringsplasser og det er mange muligheter for å parkere i Lillestrøm sentrum. Alle p-plassene hos NOVA Spektrum er avgiftsbelagt, men med automatisk skiltgjenkjenning slipper du å betale for mer tid enn du bruker. Dersom du kommer med bobil eller henger, så blir du fakturert for to plasser.

Dato for arrangementet:

Automesssen, 5. – 8. februar 2025.
eCar Expo, 6. – 9. februar 2025.

Vi gleder oss til å se deg! Velkommen til en ny og spennende bilbransjeutstilling.

Ståle-Roestad salgssjef NOVA Spektrum

Ståle Roestad

Ståle er vår salgssjef og hjelper deg gjerne med å finne gode og smarte løsninger som utstiller på Automessen.

Han har jobbet hos NOVA Spektrum siden 2014 og har lang erfaring fra båt og motor relaterte messer.

Fyll ut skjema, så tar han kontakt.

 

Ønsker du å bli utstiller
på Automessen?

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.

Abonner på nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om Automessen