Søk
Close this search box.
Åpningstider  |  Ons 10-18  |  Tor 10-20  |  Fre 10-18  |  Lør 09-16

Automessen arrangeres 28. september til 1. oktober 2022 – vi gleder oss til å se deg!

Fra nå av skal varemesser og midlertidige markeder, som for eksempel Automessen, reguleres på lik linje som handelsnæringen. Det betyr i praksis at messene er åpne, så lenge kjøpesentrene er det.

Hos arrangøren stod jubelen i taket når dette ble klart.

Dette var en viktig avklaring å få! Selv om det er en stund til våren, så starter planleggingen allerede nå. Nå har både vi og utstillerne fått den forutsigbarheten som trengs, sier Trond Andersen, prosjektleder for Automessen.  

Velkommen til bilbransjen viktigste møteplass
Automessen er en viktig møteplass for alle som tilbyr produkter og tjenester innen bil, og omfatter alt fra utstyr til verksteder, bildeler, opplæring og profilering av bransjen.

Vi merker allerede nå at bransjefolk er utålmodig, og de vil møtes på vanlig måte. De vil se på de nye produktene og snakke med andre fagfolk ansikt til ansikt. Da er det jo helt fantastiske å kunne opp dørene for bransjen, sier Andersen.

Trygg møteplass
Samtidig som regjeringen lanserte gjenåpningen av vare- og handelsmesser, ble det stilt krav til smittevernet på arrangementene. Disse handler blant annet om 1 meters avstand mellom besøkende, god hygiene, forhåndskjøpt billett og vakthold om nødvendig. Automessen støtter kravene til smittevern.

Vi er helt enig i kravene som stilles, og er godt forberedt på å gjennomføre tiltakene. Bransjen har allerede lagd en smittevernsveileder sammen med Standard Norge. Automessen skal være både trygt og inneholde høyt faglig utbytte, sier Andersen.  

Automessen arrangeres 28. september til 1. oktober NOVA Spektrum i Lillestrøm. Vi kommer tilbake med nærmere informasjon om billetter og praktisk gjennomføring av arrangementet når dette er klart.

Ståle-Roestad salgssjef NOVA Spektrum

Ståle Roestad

Ståle er vår salgssjef og hjelper deg gjerne med å finne gode og smarte løsninger som utstiller på Automessen.

Han har jobbet hos NOVA Spektrum siden 2014 og har lang erfaring fra båt og motor relaterte messer.

Fyll ut skjema, så tar han kontakt.

 

Ønsker du å bli utstiller
på Automessen?

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.

Abonner på nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om Automessen