Automessen banner facebook 2022

Automessen utsettes til september 2022

Koronaviruset herjer fremdeles og vi ser oss dessverre nødt til å utsette Automessen som etter planen skulle avholdes 10. – 13. februar 2021. I samråd med styret i Autobransjens Leverandørforening og ledelsen i Norges Varemesse har vi besluttet at Automessen flyttes til 12. – 15. januar 2022.

[English will follow]

Den pågående koronapandemien fikk en lengre varighet enn det noen av oss kunne forutse. På grunn av situasjonen har NOVA Spektrum sett seg nødt til å gjøre store endringer i messekalenderen. Dette har ført til en ny dato for Automessen, som nå vil arrangeres 28. september -1. oktober 2022.

Vi beklager dette, men ber om forståelse for at det i disse tider ikke er lett å få alt til å gå som planlagt. Dersom du allerede har meldt deg på som utstiller skal du ha mottatt egen e-post om dette. Hvis du mot formodning ikke har mottatt denne, gi snarlig beskjed til Trond Andersen, [email protected] eller på telefon 907 61 674.

Vi som arrangør er mer motivert enn noen gang, og ser frem til å møte dere på bilbransjens viktigste møteplass. 


AUTOMESSEN POSTPONED TO SEPTEMBER 2022

The coronavirus outbreak we have decided to reschedule the fair to 28. Sept. – 1. Oct. 2022.  

We apologize to all of you who have been looking forward to Automessen in March and thank you very much for your interest.

We look forward to seeing you in 2022!

LES MER

MyStand brukerveileder

Følg denne brukerveiledningen punkt for punkt, så får du tilgang til viktig informasjon som billetter, bestillinger, leveringstider m.m. Logg deg

Les mer »

Hvorfor stille ut på Automessen?

Automessen har godt besøk, fornøyde utstillere og stort direkteutbytte i form av nye kontakter og avtaler. Dette er en viktig møteplass for alle som tilbyr produkter og tjenester innen bilbransjen. Her gir vi deg 8 gode grunner til å stille ut på Automessen.

Les mer »

Abonner på nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om Automessen