Søk
Close this search box.
Åpningstider  |  Ons 10-18  |  Tor 10-20  |  Fre 10-18  |  Lør 09-16

Møt Timmy Hansen og delta i konkurranse om billetter hos TOTAL

Torsdag 8. februar kommer rallycrossjåføren, Timmy Hansen, fra Team Peugeot Hansen, til TOTAL sin stand på Automessen.

Timmy Hansen er en av Skandinavias største motorsportstjerner og han har konkurrert siden 2014 i FIA World Rallycross, hvor han kjører i teamet sammen med verdenskjente Sébastien Loeb.

Når Timmy Hansen er på plass på standen (11-18) vil det være anledning til å ta bilder med ham, få signaturen og slå av en prat. Han vil også bli intervjuet om sin karriere som rallycrossjåfør og hans samarbeid med TOTAL kl. 17. Team Peugeot Hansen’s 208 WRX bil vil være utstilt på standen under hele Automessen.

Delta i konkurranse om billetter til FIA World Rallycross
TOTAL er offisiell smøremiddelsponsor for FIA World Rallycross i Hell på Lånkebanen 8. – 10. juni 2018. På Automessen 2018 kan du vinne 2 inngangsbilletter til denne spennende motorsportopplevelsen ved å delta i TOTAL quiz på standen.

Automessen på Lillestrøm er bilbransjens viktigste møteplass, hvor deltakere og utstillere representerer bredden innen bilbransjens servicemarked. En spennende møteplass hvor man får se teknologi og utstyr som tilbys i dag, samt informasjon om hva som kommer og hvordan man tror markedet vil utvikle seg i fremtiden. Dette gjelder også innenfor smøremidler hvor mye forskning og utvikling (FoU) gjøres hos TOTAL i samarbeid med ledende bilprodusenter.

TOTAL vil i år være representert med egen flott stand med hyggelige bemanning tilstede som besitter høy kompetanse på smøremidler. TOTAL ønsker deg hjertelig velkommen og håper at du vil benytte anledningen til å komme innom for en samtale over en kopp kaffe og unne deg en smakebit på en TOTAL inspirert kake.

TOTAL finner du på stand C01-18 på Automessen 7.-10. februar på Norges Varemesse.

 FÅ DIN GRATISBILLETT HER

Ståle-Roestad salgssjef NOVA Spektrum

Ståle Roestad

Ståle er vår salgssjef og hjelper deg gjerne med å finne gode og smarte løsninger som utstiller på Automessen.

Han har jobbet hos NOVA Spektrum siden 2014 og har lang erfaring fra båt og motor relaterte messer.

Fyll ut skjema, så tar han kontakt.

 

Ønsker du å bli utstiller
på Automessen?

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.

Abonner på nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om Automessen