Søk
Close this search box.
Åpningstider  |  Ons 10-18  |  Tor 10-20  |  Fre 10-18  |  Lør 09-16

Mye nytt på Automessen 2018

135 utstillere har allerede bekreftet at de deltar på Automessen 2018. Arrangørene har tatt nye grep for å løfte nytteverdi og messeopplevelse.

Det er Autobransjens Leverandørforening (ABL) og Norges Varemesse som sammen arranger messen. Verktøy, deler og rekvisita, bilvask, utstyr for skadereparasjoner og lakkering, bilglass, dekk og felg er blant hovedkategoriene utstillerne vil vise frem.

– Hovedtyngden av de besøkende er bransjefolk, men dette er en åpen fagmesse, så det kommer også mange bilinteresserte og skoleungdom som har valgt bilfag. Det gir spennende møter og positive impulser for både de proffe øvrige besøkende, sier Arild Hansen, daglig leder i ABL.

Blant nyhetene han tror vil glede mange er en egen «entusiastgate», der bilmerkeklubbene vil vise seg frem, og motorinteressen kan blomstre.

Bredt seminarprogram
Messen blir nummer fjorten i rekken. Nytt denne gangen er tettere samarbeid med Norges Varemesse, og dermed et utvidet team til å forberede og gjennomføre arrangementet.

I tillegg til utstillingene byr Automessen 2018 på et omfattende seminarprogram. Åpningskonferansen arrangeres i samarbeid med Norges Bilbransjeforbund, og vil sette søkelys på ny teknologi, vedlikehold samt trygg og miljøvennlig retur av utrangerte kjøretøy. En egen tungbil-konferanse står også på planen.

– En av de store programnyhetene er ellers en «mekaniker-kveld» med kjente bil- og motorprofiler som Jan-Erik Larssen, André Villa med flere. Her blir det både god underholdning og nyttig kunnskapsformidling, sier Arild Hansen.

Møteplass for bransjen
Samtidig er det et mål for arrangørene at messen skal være matnyttig og relevant som møteplass for bransjeaktørene.

– Tilbakemeldingene fra tidligere messer bekrefter at dette har direkte forretningsmessig nytte, og slik ønsker vi at det fortsatt skal være, sier Arild Hansen.

Automessen 2018 arrangeres på Norges Varemesse i Lillestrøm i perioden onsdag 7. til og med lørdag 10. februar. Åpningstidene er onsdag 10.00 – 18.00, torsdag 10.00 – 21.00, fredag 10.00 – 18.00 og 10.00 – 17.00 avslutningsdagen.

Tekst til foto:
BRANSJETREFF: 10 000 besøkende deltok på Automessen i 2015. Med flere utstillere og mange nyheter håper arrangørene på enda bedre oppslutning i februar 2018. (Foto: ABL)

Ståle-Roestad salgssjef NOVA Spektrum

Ståle Roestad

Ståle er vår salgssjef og hjelper deg gjerne med å finne gode og smarte løsninger som utstiller på Automessen.

Han har jobbet hos NOVA Spektrum siden 2014 og har lang erfaring fra båt og motor relaterte messer.

Fyll ut skjema, så tar han kontakt.

 

Ønsker du å bli utstiller
på Automessen?

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.

Abonner på nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om Automessen