Åpningstider  |  Ons 10-18  |  Tor 10-20  |  Fre 10-18  |  Lør 09-16

Nyheter fra Webasto vises på Automessen

Gjennom de siste 100 årene har Webasto-konsernet utviklet seg til en verdensledende produsent av tak- og thermosystemer til bilindustrien.

Webasto beskjeftiger i dag ca. 13.000 medarbeidere i 46 land med hovedkontor i München og fabrikker rundt om i Europa, Japan, Korea og USA. I 2001 etablerte Webasto Thermo & Comfort A/S seg i Danmark og i 2015 etablere vi datterselskapet Webasto Thermo & Comfort Norway. Det norske selskapet står for salg, markedsføring og service av alle konsernets produkter i Norge.

Vi har snakket med Gjermund Hjell, Country Manager i Webasto Thermo & Comfort Norway om deres deltakelse på Automessen 7.-10. februar på Norges Varemesse.

Hvorfor har din bedrift meldt seg på Automessen 2018?
Vi har meldt oss på denne messen for å vise bredden vi har til bransjen og å vise mulighetene til fortjeneste som ligger hos forhandlere og verksteder med våre produkter

Hva ser du mest frem til på messen?
Vi ser frem til å møte mange beslutningstagere i bransjen og mange teknikere.

Lanserer nye produkter på messen
Vi skal promotere våre produkter, samt vise våre nye ting. Vi kommer med en 230v bilvarmer som gir bedre oppvarming av motorene, og bedre avvising av frontruten enn dagens løsninger. Vi har også tatt over importen av Whisper Power som vi vil demonstrere på vår stand. De satser nå mer på bilmarkedet i tillegg til marine. Se gjerne på siden whisperpower.no

Få bedre kjennskap til våre produkter på Automessen
Besøkende på vår stand skal få en dypere forståelsen for hva de kan tjene på å benytte våre produkter samt salgsargumenter mot sluttbruker. Vi skal også lansere nye produkter som skal skape stor nysgjerrighet i bransjen.

Er du nysgjerrig på produktnyhetene fra Webasto og vil lære mer om deres produkter, besøk de på stand under Automessen 2018 på Norges Varemesse.

Sjekk også ut deres nettside >>

Abonner på nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om Automessen