Søk
Close this search box.
Åpningstider  |  Ons 10-18  |  Tor 10-20  |  Fre 10-18  |  Lør 09-16

Se nyhetene fra Würth

Würth Norge vil på Automessen vise nyheter fra deres sortiment, både innen forbruksmateriell, verkstedutstyr og bilinnredning. De vil også vise deres tjenester og konsepter.

– Det er en unik mulighet for oss å fysisk vise produktene i bruk, og kundene våre vil få tilgang til faglig ekspertise fra våre spesialister og produktsjefer. Vi håper å treffe mange av våre kunder fra Autobransjen og knytte kontakt med nye kunder sier Sven Olav Szallies, divisjonsleder i Wûrth Norge.

Info om Wûrth Norge:
Würth Norge startet i Norge 1973 og er datterbolag av det Tyske Adolf Würth & Co Kg.Vi er bilbransjens leverandør av verktøy, HMS, kjemi, forbruksmateriell,  tyngre verkstedutstyr og skreddersydde bilinnredninger til våre kunder. Vi har 49, snart 50 butikker over hele landet, har oppsøkende selgere over hele landet og nettbutikken vår som alltid er åpen for våre kunder. Hovedkontoret og lageret vårt er lokalisert på Gjelleråsen utenfor Oslo og der har vi også vårt kurs- og kompetansesenter som kan gi våre kunder faglig påfyll.

Les mer om Würth Norge på deres nettside »

Ståle-Roestad salgssjef NOVA Spektrum

Ståle Roestad

Ståle er vår salgssjef og hjelper deg gjerne med å finne gode og smarte løsninger som utstiller på Automessen.

Han har jobbet hos NOVA Spektrum siden 2014 og har lang erfaring fra båt og motor relaterte messer.

Fyll ut skjema, så tar han kontakt.

 

Ønsker du å bli utstiller
på Automessen?

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.

Abonner på nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om Automessen