Åpningstider  |  Ons 10-18  |  Tor 10-20  |  Fre 10-18  |  Lør 09-16

Utstillerpass

Utstillerpass for standpersonell
Alle som skal bemanne din stand må ha sitt eget utstillerpass. Utstillerpasset fungerer som adgangskort i messens åpningstid. Standkoordinator er ansvarlig for at alle som skal bemanne standen har utstillerpass.

Registrere stand personell og distribuere utstillerpass
Du må være innlogget My Stand for å registrere Utstillerpass. Gå til hovedmenyen under Administrer din stand og velg Legg til eller ta bort standpersonell. Her registrerer du de som skal bemanne standen – en og en, med navn og epostadresse, og sender utstillerpasset til hver enkelt. Slik har stand personellet sitt Utstillerpass enkelt tilgjengelig på sin telefon. Utprint på badge kan enkelt gjøres i inngangspartiet ved ankomst til messesenteret.

Hold oversikten over hvem som er registrert som stand personell.
I oversikten over alle som er registrert, vises hvert utstillerpass/billetter med enten grønn eller oransje farge. Oransje betyr at du har sendt et utstillerpass til vedkommende, og grønn betyr at mottaker også har tatt imot sitt utstillerpass.

Dag-Edvartsen

Dag Edvartsen

Dag er vår prosjektleder og tar gjerne en prat med deg, for å finne gode løsninger for din bedrift. Fyll ut skjema, så tar han kontakt.

 

Ønsker du å bli utstiller
på Automessen?

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.

Abonner på nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om Automessen