Søk
Close this search box.
Åpningstider  |  Ons 10-18  |  Tor 10-20  |  Fre 10-18  |  Lør 09-16

Verksted i fokus hos Hellanor

Hellanor er en av Norges ledende totalleverandører innen bildeler, biltilbehør, lys, verktøy, verkstedutstyr og har ett vareutvalg på over 550 000 artikler tilgjengelig.

Hellanor markedsfører verkstedkonseptene AutoMester og Bosch Car Service som forvaltes gjennom ett landsdekkende serviceapparat med 20 egne avdelinger og flere grossist partnere.

Børre Kristoffersen, markedssjef i Hellanor har gjort seg følgende tanker rundt deltakelsen på Automessen 2018:

Vi valgte å stå over siste messe, men ser at Automessen er en flott og viktig møteplass for vår bransje og våre kunder. Det er en fin anledning til å vise hva vi kan tilby og hvem vi er til både eksisterende og kommende kunder.

Ser frem til å møte bransjefolk
Vi ser først og fremst veldig frem til å møte alle de hyggelige folkene fra bilbransjen. På kommende messe vil vi også ha vise oss som komplett leverandør med Hellanor, Automateriell, AutoMester og Hella Gutmann Solutions på samme areal.

Verksted i fokus
Verksted blir hovedfokus på vår stand. Det vil si at vi kommer til å bygge en stand som viser det mekanikere, verkstedseiere og bilforhandlere er opptatt av. Det blir mye lekkert verktøy, verkstedsutstyr og verkstedsinnredning å titte på. Det blir også muligheter til å teste og sammenligne forskjellig verktøy. Vi skal også vise fram våre konsepter, katalog, elektroniske hjelpemidler, kamera kalibrering, ny teknologi og mye mye mer.

Her kan du både se og røre
Det viktigste for oss er at alle skal føle seg velkommen! Vi håper at de som kommer innom vil få et godt inntrykk av den bredden vi kan levere, ikke bare deler. Vi legger opp til at det skal være stor aktivitet på standen, du skal både kunne se og røre hos oss! Vi skal også ha en markedsplass, der vi lager fantastiske priser på både kurante og ukurante varer.
Det blir også demonstrasjon av ulike diagnoseutstyr, kamera kalibrering, verktøy osv.

Vår viktigste målgruppe er bilmekanikkere, verkstedseiere og bilforhandlere. Men tror de fleste som er interessert i bil vil finne spennende saker hos oss.

Nysgjerrig på Hellanor og deres tjenester? Besøk de på Automessen 7.-10. februar 2018.

Ta en titt på deres nettside >>

Ståle-Roestad salgssjef NOVA Spektrum

Ståle Roestad

Ståle er vår salgssjef og hjelper deg gjerne med å finne gode og smarte løsninger som utstiller på Automessen.

Han har jobbet hos NOVA Spektrum siden 2014 og har lang erfaring fra båt og motor relaterte messer.

Fyll ut skjema, så tar han kontakt.

 

Ønsker du å bli utstiller
på Automessen?

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.

Abonner på nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om Automessen