Søk
Close this search box.
Åpningstider  |  Ons 10-18  |  Tor 10-20  |  Fre 10-18  |  Lør 09-16

Fremtidig verdensmester med Spense?

Vi på Automessen heier på fremtidens talenter og 15 år gamle Karl Peder Nordstrand (f. 2007) har gode muligheter til å bli verdensmester i rally. Nå kan du få treffe han og kjøre racingsimulatoren han bruker under messedagene.

Allerede i 2013 fikk hans konkurranseinstinkt vise seg på banen for første gang i en crosskart. I 2021 konkurrerte han i FIA Cross Car Academy Trophy og endte på pallen. I år skal supertalentet også demonstrere sine evner i Bilsporttalentet arrangert av Norges Bilsportforbund, hvor konkurransen dreier seg om utvelgelse av det mest lovende emnet blant ungdommen i norsk bilsport, bestående av fysiske, psykiske og kjøremessige evnetester.

Les også: Velkommen til Automessen

Karl-Peder-Nordstrand
Karl Peder Nordstrans er å treffe på Spense stand C02-34.

På veien mot toppen samarbeider Karl Peder med Even Management og tidligere toppidrettsutøver Roy Snellingen. Snellingen har god kjennskap til hva som kreves for å bli best etter tett samarbeid med stjerner som Johan Kristoffersson, Andreas Mikkelsen og Esapekka Lappi, for å nevne noen. Han har følgende å si om unge KP:


“Den gutten er bare utrolig fascinerende å jobbe med – han har talentet, arbeidsviljen og ikke minst karismaen som trengs for å klatre helt til topps. Vi gleder oss til å se hvor dette bærer!”

Tidligere toppidrettsutøver Roy Snellingen

Les også: Bilfag roadshow kommer også på Automessen

På Automessen får du selv testet dine egne kjøreferdigheter på racingsimulatoren til Karl Peder. Bil og banevalg forblir en hemmelighet frem til messen åpner. Ta turen til Spense, hvor det selvfølgelig blir konkurranse! Husk også å sikre deg en autograf, den kan bli meget verdifull!

Ståle-Roestad salgssjef NOVA Spektrum

Ståle Roestad

Ståle er vår salgssjef og hjelper deg gjerne med å finne gode og smarte løsninger som utstiller på Automessen.

Han har jobbet hos NOVA Spektrum siden 2014 og har lang erfaring fra båt og motor relaterte messer.

Fyll ut skjema, så tar han kontakt.

 

Ønsker du å bli utstiller
på Automessen?

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.

Abonner på nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om Automessen